Кошик
252 відгуків
Оформляйте заказ! Пишите в viber: 0681067520Заказать сейчас!
Електро-Тех
+380730953036
+380730953036
+380472502025
Кошик
влево
  • Масло люпину Єгипет 500 мл, фото 2
вправо
Масло люпину Єгипет 500 мл -17%

Масло люпину Єгипет 500 мл

  • В наявності
  • Код: 443

724 грн.

600,92 грн.

Купити
+380730953036
  • +380472502025
  • +380681067520
  • +380950969565
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Масло люпину Єгипет 500 мл
Масло люпину Єгипет 500 млВ наявності
724 грн.600,92 грн.
Купити
+380730953036
  • +380472502025
  • +380681067520
  • +380950969565
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Масло люпина
Широко застосовується в домашній косметиці і високоефективне масло люпина. Це унікальне масло згадував ще Гіппократ, який відзначав, що масло люпина надає красу обличчя і рекомендував масло люпину як засіб проти наривів і родимих плям.

Показання до застосування масла люпина:
Антивіковий догляд за шкірою обличчя
Використовується шляхом додавання в засоби проти різних запалень шкіри і прищів, в засоби для вмивання і як унікальна добавка в готові маски для обличчя і креми.
Надає виражений вплив на видалення нерівностей шкіри, запалень і слідів від них.
При додаванні краплі олії люпина в засіб для вмивання шкіра стає оксамитовою і матовою, особливо цей ефект сподобається тим, у кого жирний тип особи. Також можна застосувати і для сухого типу шкіри, не робить подсушивающего ефекту, тільки матує.
Люпин має прекрасні антиоксидантними і антимікробними властивостями.
Масло ніжно відбілює шкіру, робить природний тон шкіри здоровим і рівним, застосовується для поліпшення кольору шкіри, позбавлення від нездорової сірості і тьмяності шкіри.
Суттєво зменшує зморшки навколо очей і на обличчі.
У східній медицині служити базою для змішування з маслом волошки, петрушки і кінзи для застосування проти зморшок в області очей, а також змішується з додатковими і базовими маслами для отримання поживних і розгладжують масляних сумішей, для застосування як у чистому вигляді, так і для добавки готові склади косметики.
Масло люпина унікальне тім, що зміцнює не тільки структуру оболонок клітин рогового шару, що грає першорядну роль для зменшення випаровування вологи, а й скріплює зв'язку між клітинами епідермісу, граючи роль динамічного каталізатора в синтезі ліпідів у шкірі.
Після використання масла люпина шкіра насичена активними компонентами, чудово зволожена і захищена від несприятливих зовнішніх чинників і анресивних елементів.

Для ефективного антивікового догляду за шкірою:
У косметології для вікової зрілої шкіри масло люпина бореться з негативним впливом вільних радикалів, активно розгладжує вікові зморшки, допомагає зберегти еластичність шкіри. Масло містить багатющий природний склад і містить унікальні кислоти: ліноленову, пальмітинову, олеїнову і стеаринову кислоти.
Масло люпина (Lupin Oil) інтенсивно живити шкіру, так як унікально за змістом жирів і білків і в цьому напрямку може конкурувати з соєю.
Масло люпина унікально ще й тім, що належить до розряду масел, які повноцінно забезпечують клітини цінними амінокислотами, поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами А, Е і різними мінералами, необхідними для їх нормального функціонування.
І найголовніше, масло люпину містить речовину антіеластаз, що перешкоджає руйнівній дії ферменту еластази на еластинових волокна шкіри. Використання масла люпина призводить до більш тривалого підтримання функціональної активності еластинових каркаса шкіри і перешкоджає передчасному утворенню зморшок, а також робить сильний розгладжує і підтягує на наявні зморшки.

Застосовується як добавка у готові засоби - креми, маски, скраби, миючі засоби, також використовується в чистому вигляді для нанесення на шкіру або для змішування з маслами і приготування масляних масок для обличчя.

Для волосся:
Активна складова, що містяться в цій рослині, багата пептидами, вітаміном РР, а також мікроелементами, особливо цинком і залізом. Надає на волосся дію по стимуляції росту волосся, зменшення їх випадання, відчутно підвищує густоту волосяного покриву.
Застосовується як в чистому вигляді, так і для приготування високоефективних сумішей для масок на волосся з використанням олії чорного кмину, Хельба, а також з іншими як додатковими, так і базовими маслами.
Додається крапельно в шампуні і кондиціонери.

Поради щодо використання:
- масаж: 5-8 крапель на 10 м базового масла або лосьйону, крему;
- догляд за волоссям маски для волосся з додатковими і базовими маслами 5-10 крапель на 15 мл базового масла;
- збагачення інших косметичних засобів: 8-12 крапель на 10 м основи.
Склад: 100% натуральне масло квітів люпину (Lupinus)

 

 

Масло люпину
Широко застосовуване в домашній косметиці і високоефективне масло люпину. Це унікальне масло згадував ще Гіппократ, який зазначав, що масло люпину додає красу особі і рекомендував масло люпину як засіб проти наривів і родимих плям.

Показання до застосування масла люпину:
Антивіковий догляд за шкірою особи
Використовується шляхом додавання в засіб проти різних запалень шкіри і прищів, засоби для вмивання і як унікальна добавка в готові маски для особи і креми.
Надає виражений вплив на видалення нерівностей шкіри, запалень і слідів від них.
При додаванні краплі олії люпину в засіб для вмивання шкіра стає бархатистою та матовою, цей ефект особливо сподобається тим, у кого жирний тип особи. Також застосуємо і для сухого типу шкіри, не надає подсушивающего ефекту, тільки матує.
Люпин володіє прекрасними антиоксидантні і антимікробними властивостями.
Масло ніжно відбілює шкіру, робить природний тон шкіри здоровим і рівним, застосовується для поліпшення кольору шкіри, позбавлення від нездорової сірості і тьмяності шкіри.
Суттєво зменшує зморшки навколо очей і на обличчі.
У східній медицині служить базою для змішування з маслом волошки, петрушки і кінзи для застосування проти зморшок в області очей, а також змішується з додатковими і базовими маслами для отримання поживних і розгладжують масляних сумішей, для застосування як у чистому вигляді, так і для добавки готові склади косметики.
Масло люпину унікальне тим, що зміцнює не тільки структуру оболонок клітин рогового шару, що грає першорядну роль для зменшення випаровування вологи, але і скріплює зв'язок між клітинами епідермісу, граючи роль динамічного каталізатора в синтезі ліпідів у шкірі.
Після використання масла люпину шкіра насичена активними компонентами, чудово зволожена і захищена від несприятливих зовнішніх факторів і агресивних елементів.

Для ефективного антивікового догляду за шкірою:
У косметології для вікової зрілої шкіри масло люпину бореться з негативним впливом вільних радикалів, активно зменшує вікові зморшки, допомагає зберегти еластичність шкіри. Масло містить багатющий природний склад і містить унікальні кислоти: ліноленову, пальмітинову, олеїнову і стеаринову кислоти.
Масло люпину (Lupin Oil) інтенсивно живить шкіру, так як унікальне за змістом жирів і білків і в цьому напрямку може конкурувати з соєю.
Масло люпину унікальна ще й тим, що належить до розряду масел, які повноцінно забезпечують клітини цінними амінокислотами, поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами А, Е і різними мінералами, необхідними для їх нормального функціонування.
І найголовніше, масло люпину містить речовину антиэластаз, що перешкоджає руйнуючій дії ферменту еластази на еластинові волокна шкіри. Використання масла люпину призводить до більш тривалого підтримання функціональної активності еластинового каркаса шкіри і перешкоджає передчасному утворенню зморшок, а також надає сильний заспокійливий і розслаблюючий дію на наявні зморшки.

Застосовується як добавка у готові засоби - креми, маски, скраби, очищають кошти, також використовується в чистому вигляді для нанесення на шкіру або для змішування з маслами і приготування масляних масок для обличчя.

Для волос: 
Активная составляющая, содержащиеся в этом растении, богата пептидами, витамином РР, а также микроэлементами, особенно цинком и железом. Оказывает на волосы действие по стимуляции роста волос, уменьшения их выпадения, ощутимо повышает густоту волосяного покрова. 
Применяется как в чистом виде, так и для приготовления высокоэффективных смесей для масок на волосы с использованием масел черного тмина, хельбы, а также с другими как дополнительными, так и базовыми маслами. 
Добавляется капельно в шампуни и кондиционеры.

Поради щодо використання:
- масаж: 5-8 крапель на 10 р. базового масла або лосьйону, крему;
- догляд за волоссям маски для волосся з додатковими і базовими маслами 5-10 крапель на 15 мл базового масла;
- збагачення інших косметичних засобів: 8-12 крапель на 10 р. основи.
Склад: 100% натуральне масло квітів люпину (Lupinus)

Основні атрибути
Країна виробник  Єгипет
Вага500 г
Об`єм500 мл
  • Ціна: 600,92 грн.